torstai 16. elokuuta 2012

Kesän kuulumisiaOn taasen jäänyt päivittämättä blogini :) Meillä on kesä nopeasti vierähtänyt osaksi odotuksenkin takia niin nopeasti :) Emme ole nyt päässeet koirien juoksujen takia koko heinäkuussa kilpailemaan agilityä. Ja omatoimiset reenitkin loppui. Katsoo jos jossain kohtaa syksyllä sitten alkais taas käymään kunhan saadaan hippu takaisin kotiin <3 Laran kanssa tosin kilpaillaan koko syksy ja talvi.

Tosiaan Hippu astutettiin 14.7. Limbunya Orion "Ryan" nimisellä uroksella ja nyt odotellaan vaan syyskuun puolessa välin soopeli- trikkipentuja <3 Huomaa hipusta jo, että se on hieman pyöristynyt ja rauhoittunut kovasti. Hippu haluaa vaan olla ihmisen lähellä ja saada paljon rakkautta. Hippu menee syyskuun alussa synnyttämään Kasvattajan luo. Ikävä tulee olemaan kova pientä pimpulaa <3 Nyt toivotaan vaan että tiineysaika menee hyvin ja hippu synnyttää monta pientä palleroo <3


Meillä on pitkästä aikaa taas agilitykisat viikonloppuna ja odotan niitä, kun kuuta nousevaa, että pääsee Laran kanssa juokseen ratoja <3 Ilmoitin Laran valmennusryhmään, joka on kerran kuussa. Toivottavasti saadaan hyviä vinkkejä sieltä missä meidän pitää parantaa ja mitä tehdä toisin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti