tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tänään oli sitten, aglitykisat ja Lara oli molemmissa starteissa ja Hippu oli vaan hyppyradalla. No ensimmäinen rata oli agilityrata ja kohtuu helppo. Lara meni radan todella hienosti. Loppu suoralla Lara hyppäs väärän esteen ja siitä tuli hylky meille. Jos itse olisin ollut nopeampi niin koira ei olisi hypännyt väärää estettä. Elikkäs ei muuta kun lenkille itse, että kunto kasvaa :)

Toisella radalla Hippu aloitti mineillä ensimmäiset kisat. Eli nyt hippu kisaa mineissä ja lara medeissä :) Hippu aloitti todella hyvin radan ja pysyin jopa koiran perässä. No ensimmäinen kielto tuli putkelta hippu meni ohi. Kepit hippu meni todella hyvin ja taas oli vuorossa putki jonka hippu meni ohi josta taas kielto. no viimeisen kiellon hippu otti kolmannelta putkelta. Rengaskin oli vähän huonosti menty meiltä. Mutta muuten olin todella tyytyväinen hipun rataan ja vauhtia löytyi hienosti tytöltä.

Laran vuoro tuli medeillä ja Lara meni ratansa todella hyvin ja meihä'n saatiin viimeinen nolla, josta saatiin SERTi ja saatiin menolippu kakkosluokkaan. Tultiin kolmansiksi. Olin niin tyytyväinen Laraan <3


Lara ja Laran Sertiruusuke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti