sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Päivitystä

On jäänyt vähän päivittämättä tyttöjen blogi kevään jälkeen. Itse menin naimisiin heinäkuussa ja samalla tuli raskauskin esille.

En ole varmaan kirjoittanutkaan tänne, susulla meni juuri ennen häitä polvesta ristiside ja jouduttiin leikkaukseen. Susu leikattiin juuri ennen meidän häitä ja pieni joutui leikkauksen jälkeen kuntoutukseen. Kuntoutuksesta ole meille hyötyä ja susu alkoi pikku hiljaa käyttämään oikea jalkaansa normaalisti. Käytiin Susun kanssa nekalassa Kirsin luona ja voin suositella kirsi on todella hyvä kuntouttaja. Kun Kirsin kerrat loppuivat niin susua alettiin kahden kuukauden päästä hieromaan koska paikat olivat ihan jumissa. Hieromiset auttoivat ja näki kuinka susuakin kävely muuttui. Saatiin annilta muutamia kotitreeni vinkkejä. Välillä huomaa, että susu ei pysy muiden perässä ja polvi oireilee, mutta muuten tyttö on kuntoutunut todella hyvin.

Agility pistettiin laran ja hipun kanssa tauolle lokakuussa, koska en enää pysynyt itse perässä ja alkoi juokseminen olemaan tuskaa. :) katsoo vauvan synnyttyä uudestaan taas.

2014

Tälle vuodelle meillä ei ole oikein mitään suunnitelmia, varmaankin menee aikalailla lapsen kanssa ja koirat tulevat sitten toisena. Sen verran olen suunnitellut, että sitten kun itse pystyn niin agility aloitetaan jälleen, katsoo missä aloitetaan mutta ohjattuihin reeneihin mennään taas.
Näyttelyitä katsotaan mihin mennään ja minkälainen karva noilla on.
Uutena asiana oon tyttöjen kanssa ajatellut aloittaa dodoilun. Katsoo kuinka innokkaasti sitä tullaan tekeen vai jääkö taas heti alkuunsa.

Blogi yritän alkaa taas päivittelemään ahkerammin kun tästä alkaa aikaa tulemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti