maanantai 3. helmikuuta 2014

Päivitellään taas meidän kuulumisia kun vielä voin. Susu hierottiin viime viikon keskiviikkona ja Anni sanoi, että selkä sillä oli jumissa ja vasenpuoli kehosta. No susu antoi Annin hieroa todella hyvin ja ei ollut moksiskaan vaikka välillä ehkä hiukan tuntuikin. No koirasta huomasi heti hierominen jälkeen kuinka se seisoi suorassa. Ennenkö Anni aloitti hieronnan susu seisoi vähän kierossa. No hierominen jälkeen laitettuu Back on track loimi päälle ja ilta käytiin vaan takapiha pissalla. Susu sai myös kipulääkettä, koska Anni kehoitti antaan, jotta paikat ei tulisi niin kipeäksi.

Hippu on vuorostaan ollut taas mun siskolla hoidossa ja kuulemma pärjäävät todella hyvin siellä. Hippuhan vaan nauttii kun saa olla ainut koira ja saa kaiken huomion ja rakkauden. Hippu ulkoiluttaa siskoani siellä ahkerasti ja tekevät kuulemma todella pitkiä lenkkejä. Kotona on rauha maassa kun hippu ei ole hössöttämässä kokoajan. Ihanaa, vaikka ikävä on toista <3

Ollaan koirien kanssa tehty pitkiä lenkkejä ja viikonloppuna on ihanaa kun villekin lähtee meidän kanssa metsään tekeen lenkkiä ja koirathan on kokoajan vapaana. Pakkasetkin on hellittänyt niin näkee kuinka koirat nauttii. Lara tykkää niin paljon lumesta nyt kun sitä tuli. Se vain kieris lumessa koko ajan. <3

Susulla oli tänään hampaiden puhdistus ja neiti rauhoitettiin säälitti jättää toinen sinne, mutta ei se kauaa kestänyt. Tunnin päästä lähdettiin hakeen jo neitiä kotiin. Sieltä se tuli häntä heiluen meitä vastaan <3 muuten neiti on ollut todella väsynyt ja lähinnä nukkunut vaan koko illan. Lääkäri sanoi, että Susun hampaat on hyvässä kunnossa ja ikenet myös.

Odotan tällä viikolla, että heidiltä saatais tasapainotyyny ja voitais aloittaa Susun kanssa lihaskuntotreeni. Dodoilu jää meiltä vähän myöhemmässä kevääseen. Itse aloitan kanssa kuntoilun hiljakseen kunhan saan vaan ensin vauvan ulos ja paikat palautumaan. Kirjoittelen taas kun meillä jotain tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti