perjantai 10. toukokuuta 2013

Mätsärit + agilityreenit

Torstaina oltiin Kaverini Sannan ja hänen koiransa Daikin ja Hipun kanssa pyörähtämässä mätsärissä. Hippu oli ensimmäisenä vuorossa pienten aikuisten kehässä. Katselin ennen Hipun vuoroa tuomarin arvostelua ja ajattelin, että voi luoja mitäköhän tästäkin tulee. Hippu pelkää miehiä ja tuomari oli mies joten olin varma, että sininen tullaan saamaan. No meidän parina oli ranskis. Tuomari katsi ensiksi rankiksen ja sain sen rauhassa asetella hipun pöydälle ja rauhoitella sen. Kaivoin kasan nakkea taskusta jolla saan sen keskittymisen itseeni, eikä se jaksa reagoida tuomariin. No Hippuhan yllätti mut todella ja oli pöydällä kuin vanha tekijä.
                     
Hipun liikkuminenkin oli todella sujuvaa eikä se vetänyt hihnassa. Tuomari asetti meidät rinnakkin ranskiksen kanssa ja me saatiin Hipun kanssa punainen nauha, mistä olin todella yllättynyt. Vau Hippu <3 No sitten ei muutakin odotteleen punaisen nauhan saaneiden kehään. Punaisten nauhan  saaneiden kehässä tuomari juoksitte meitä pari kertaa ympäri ja pysäytti ja mietti pitkään ketkä kättelee. Hippu seisoi hienosti paikoillaan ja katsoi kädessäni olevaa namipalaa. Tuomari tiputti kehästä ensin neljä pois ja ajattelin että nyt me tiputaan kun tuli niin kohti meitä, mutta tiputtikin meidän molemmilta puolilta koirakot. Siinä kohtaa ajattelin, ettei tämä kovin huonosti voi mennä ja meitä oli vielä kehässä kuusi koirakkoa. Tuomari juoksutti meidät jälleen ja sen jälkeen hän kätteli kaksi koirakkoa taas pois kilpailusta. Minä ja hippu jäätiin neljän koirakon joukkoon ja olin niin ylpeä Hipusta. No hippu valittiin kolmanneksi <3 Hieno kettu oli <3Illalla meillä oli vielä agilityn valmennus mihin päästiin. Ajattelin käydä siellä joka toinen viikko Laran kanssa ja joka toinen Hipun kanssa. Rata piirros oli todella vaikea ja mietin, että voi ei mitäköhän tästäkin tulee, mutta Hippuhan suoritti rata pätkiä todella hyvin. Lisään jossain kohtaa ratapiirroksen. Ollaan siis 2-3 luokan valmennusryhmässä. Se valmennus on varmaankin mulle kaikista paras, koska oon niin puupää ohjaan noita koiriani :/

Huomenna meillä on Hipun kanssa kolmen radan verran agilitykisaa ja Lara kisaa Heidin kanssa, jota minä pääsen nukkumaan kun olen yön töissä. Kirjoittelen huomenna paremmin miten kisoissa kävi.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla.
    Voisitko käydä kurkkaamassa blogini?
    http://shetlanninlammaskoirasanni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, en ole ehtinyt paljon päivittämään muuttuneen elämän tilanteen takia. Katsoin sinun blogisi ja näytti todella kivalta. Hieno koira sinulla. :)

    VastaaPoista