tiistai 5. kesäkuuta 2012

Agility

Oltiin tossa viime viikonloppuna taas kisaamassa Laran kanssa agilityä. No ilma oli aivan hanurista, vettä tuli kaatamalla ja mietin, että miten lara suhtautuu sateeseen ja suostuuko hyppäämään. No ensimmäinen rata oli taas minun mielestäni helppo. No Lara oli päättänyt jättää korvat autoon ja huuhaili radan ihan omiansa. Alku radasta meni ihan hyvin. Ensimmäiseen putkeen meinasi mennä väärin, mutta sain karjastua, että tänne niin ei tullut siitä heti hylkyä, mutta kun päästiin kepeille niin, sittenhän lara heitti aivan pelleilyksi koko radan. Jossain kohtaa kun oli tullut hylky jo niin nappasin koiran radalta pois. En tiedä vaikuttiko vesisade koiran menemiseen.

Toisessa rataan tutustumisessa mietin, että voi ei mitenköhän meidän käy ja kun aikaa oli tiukennettu. vielä :) No Larahan lähti kamalalla vauhdilla suorittamaan rataa ja mistä olin yllättynyt niin koira ohjautu todella hienosti kaukaa. No maaliin päästiin ja viel ilman virheitä. Eli saatiin toinen LUVA ja tultiin toisiksi. JESS! Nyt vaan odotettiin, että päästään kolmannelle radalla.

Kolmas rata oli hyppyrata ja aika oli 42 sekuntia. Laralla oli niin paljon vauhtia, että en pysynyt enää itse perässä ja koira meni väärään putkeen, josta heti Hylky. No mentiin loppuun asti rata, mutta olin rikki itse jo niin siitä juoksemisesta, että huhhuh. No nyt puuttuu enää yksi nolla, jotta päästää kisaan kakkosiin.

Tänään meillä on taas agilitykisat joissa kisaa Lara ja Hippu. Eli hipun ensimmäiset viralliset kisat. Kirjoittelen lisää kun ollaan kisattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti