keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kevät/ Kesä

En ymmärrä miksen vaan jaksa päivittää tätä blogiani säännöllisesti, mutta nyt kerron taas vähän kuulumisia.Viimeks kerroin, että olen miettinyt nättelyitä ja no minähän ilmoitin Laran ja Hipun sitten Lahteen, Tampereelle ja Poriin ainakin nämä ovat nyt toukokuun näytelmät. Vielä on mietinnässä, että lähdettäiskö molempien vai vain toisen kanssa Tallinnaan heinäkuun näyttelyyn.

Lahden näyttelystä sen verran, että Lara ja Hippu molemmat olivat Avoimen narttujen luokassa ja en itse pystynyt seittämään molempia niin Saija sitten esitti Laran ja minä Hipun. Lara nyt on vanha konkari esiintymisessä ja tietää miten seistä ja käyttäytyä niin saatiin sitten ERI, mutta kilpailu luokkaan ei päästy. Hippu sen sijaan esiintyi todella mallikkaasti kanssa ja korvat pysyivät alhaalla mitä jännitin eniten. Seisominen sujui hyvin ja pystyin esittämään hipun pitkällä narulla seisten. Tuomarin mielestä hippu oli vielä liian nuori ja keskeneräinen mutta EH tuli ja olen todella tyytyväinen siihen. Samalla myös nähtiin Hipun pentu Elli ja kyllä se vaan on niin äitinsä näköinen<3

Laran kanssa ollaan sitten aloitettu viralliset agilitykisat ja nekin pelottivat ihan hirveästi mua, koska jännitän kaikkea uutta. No ei auttanut muu kuin hengittää syvään ja voittaa pelko. Lara sai ensimmäiseltä radalta 5, koska palasi putkesta takaisin, en varmaan itse vienyt koiraa tarpeeksi huolellisesti putkeen kun päätti tulla takaisin. No kuitenkin olimme toisia silti vaikka tuli vitonen radalta. Todella ylpeä olin Larasta ja kepit meni todella hyvin. Toiselta radalta tuli kanssa vitonen ja oltiin neljänsiä. Lara teki hyppykeinun, koska en itse toppuutellut pientä. Meillä tuo keinu on ollut ongelma ja katsoo nyt miten saadaan se toimimaan. Toivottavasti ei tullut pelkoa keinua kohtaan kun juurikin ollaan saatu se pelaamaan niin hyvin.

Meillä tämän kevään/kesän suunnitelmia olis:

9.5 Lempäälässä agilitykisat, jossa vain Lara
12.5 Tampereen Kv, Jossa on Lara & Hippu
19.5 Porin ryhmä, jossa Lara & Hippu
20.5 Agilitykisat, jossa vain Lara

Muut suunnitelmat ovat vielä vähän avoinna.
Kuvassa Hippu ja Tytär Elli
Kuvassa Hippu esiintyy lahdessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti