keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kevät saapuu :)

Ihanaa kevättä kohti mennään. :) Ollut taas vähän hiljaisempaa tämä kirjoittelu, mutta jospa nyt alkasi jotain tässäkin laumassa taas tapahtumaan.

Eipä meidän laumaan mitään erikoista kuulu Hipun kanssa ollaan aktiivisesti käyty agility harrastamassa ja käytiin korkaamassa tän vuoden ekat kisatkin tossa maaliskuun alussa ja nyt viikonloppuna olisi toiset kisat. Viime kisoissa ohjaaja itse sähläsi ja varmisteli liikaa joten meille tuli hypäriltä hylky ja toiselta agilta hylky kanssa koska minun rintamasuunta oli huono ja hippu luki sen sitten niin että mennään A:lle vaikka piti putkeen mennä. No toiselta agilta saatiin kymppi ja vähän yliaikaa mut oltiin kolmansia silti ja olin
tyytyväinen. 

Lara 5v 
Laran ilmoitin myös viikonlopun kisoihin. Katsoo miten meidän käy ollaan tällä viikolla käyty ma ja ke reeneissä ja pe olisi vielä yhdet kisat, katsoo nyt kumman koirista otan reeneihin. Hipun kanssa olisi enemmän reenaamista, kun Laran kanssa mut toisaaltaan Larakin tarvitsee sitten asioiden kertaamisen vuoksi reeniä. :) Lara täytti 28.2.13 5-vuotta ja sai siitä hyvästä herkkuluun :) Susu täytti melkein heiti perästä 4v ja pääsi nauttiin kevät ilmasta :)


Susu 4v

Hippu nauttii jäällä kirmaamisesta <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti