maanantai 22. lokakuuta 2012

Sateinen syksy :)

Taas on meilkein kuukausi vierähtänyt, että en ole päivittänyt blogiani :) Aloitetaan vaikka vähän surullisimmista asioista ensiksi. Hipun tyttö pentu jouduttiin nukuttamaan iki uneen viime perjantaina ja samalla lähti eviraan avattavaksi, jotta saadaan tietää syy miksi pentu jouduttiin lopettamaan. Uskon, että tämän pennun on nyt parempi olla kun ei ole enää kipuja vaikka samalla kasvattajalle surullinen asia, ettei pentu selvinnyt. Jenna kuitenkin yritti parhaansa ja pentu sai elää hetken onnellista elämää <3 Geri pienelle hyvää matkaa sinne sateenkaarisillalle <3<3 No hippu kasvattelee vielä hetken kahta potreaa poikavauvaa tosin Hippu tulee tänään jo kotiin. Laitan kuvia myöhemmin meidän karvattomasta koiralapsesta ja kuulumisia samalla kuinka muu lauma otti vastaan kotiin palanneeseen mammakoiraan :)

Susulla on ollut rankka kevät edessä kun pientä koiraa on laihdutettu rankasti, jotta jaksaisi paremmin lenkeillä ja lonkat ei kipuilisi. Susu on laihtunut jonkun kilon ja on ihan eri koira nykyisin kuin ennen. Susussa on niin paljon nykyisin elämäniloa ja jaksaa juosta lenkeillä paremmin.

Perjantaina lähdettiin Villen, isän ja Laran kanssa kohti viroa. Viron rakveressa oli kaksi päiväiset näyttelyt ja lähdettiin niihin Laran kanssa katsastamaan mitä saadaan tuliaisiksi kotiin. Perjantaina jännitin kovasti miten matkustus sujuu Laran kanssa kun Lara joutui ensimmäisestä kertaa olemaan laivassa ja jäi sinne vielä yksin. No Larallahan meni matka hyvin ja oli koira onnessaan kun tultiin takasin autolle eikä jätetty laraa sinne ;) Larasta kyllä huomasi, että ressasi kun ei oltukaan tutussa ympäristössä ja viikonloppuna kun joutui niin paljon matkastaan autossa.

Lauantaina sitten suunnattiin aikasin kohti Rakveree ja oltiin ihan hyvissä ajoin parillä. Aloin saman tien laittamaan laraa kuntoon. Mielestäni Laralla oli hyvässä kunnossa turkki. Meillä oli Suomalainen tuomari Elena Ruskovaara, joka ei sit jostain larassa tykännyt ja saatiin Eh ja oltiin luokan toisia. Ihan tyytyväinen olin, koska tuomari oli tiukka.

 
No sheltit kesti jonkun puolisen tuntia. Sitten saimme leiman ja lara sai matolääkkeen ja lähdimme takaisin kohti tallinnaa. Kuvassa odottelemme kilpailuluokan alkamista.

Automatkalla kohti tallinnaa Lara vain nukkui luulen, että kaikki tämä oli ressaavaa pienelle shelttitytölle ja mikäs muukun auto oli paras paikka nukkua rennossa asennossa.





Tallinassa lauantaina päätimme sitten poikaystäväni kanssa käydä tekemässä lenkin ja tutustumassa Tallinnaan. Lara pääsi mukaan tutustustamaan kaupunkiin. Koko viikonlopun vettä satoi kaatamalla ja onneksi otin Laralle sadetakin mukaan, niin lara sai olla kastumatta. Löysimme jonkun rakennuksen missä oli kolmekerrosta ja tietenkin meidän oli pakko päästä katsomaan mitä siellä oli ja otimme samalla muutaman valokuvan.  


Tallinna on yllättävän hieno kaupunki. No sunnuntaina sheltit olivat vasta yhden jälkeen joten meillä ei ollut niin kiire lähteä ajamaan. Saimme nukkua pitempään ja tehdä pidemmän aamulenkin Laran kanssa ihanssa sateisessa säässsä <3 No saavuimme paikalle hyvissä ajoin joten Lara pääsi koru-sheltin kanssa samaan häkkiin hetkeksi aikaa odottamaan vuoroansa. Katselin hiukan minkälaisesta koirista tuomari tykkää, koska meitä ennen olivat colliet. No tuomari jakoi aika paljon Eh:ta ja ERI:a. No aloin valmisteleen Laraa. Meidän vuoro tuli ja mentiin kehään. No tuomari katsoi ennemmänkin liikkeitä kuin koiraa. Pöydällä vain nopea vilkaisua ja sitten liikkeisiin. Lara sai vaihteeksi EH:n. Nyt sit jänitettiin vain mitä toinen sheltti saa ja sekin sai Eh:n ja ei muuta kun kilpailuluokka käyntiin tuomari juoksi meitä aika kauan ja sitten valitsi. No tultiin jälleen toisiksi.  Ihan tyytyväinen olin Laran saamaan arvosteluun. Ja lara oli rohkea ja reipas koko viikon lopun ja maailman ihana sheltti tyttö <3  Näyttelyn jälkeen lähdettiin koti kotia. Oli todella mukava viikonloppu, mut oli ihana palata kotiin <3

1 kommentti:

  1. Vastaa säkin haasteeseen: http://cardiwes.blogspot.fi/2012/11/11-vastausta.html

    VastaaPoista