torstai 3. maaliskuuta 2011

Hiihtoloma

Ollaan tyttöjen kanssa nautittu hiihtolomasta ja aurinkoisista päivistä. Suununtaina vedettiin 12km lenkki Iittalan metsissä ja se oli aivan ihanaa.
Keskiviikkona mentiin mummolaan Jämijärvelle ja tytöt sai sielläkin juosta vapaana metsässä. Käytiin tänään tyttöjen kanssa lenkillä niin, että minä hiihdin ja tytöt juoksivat vieressä. Lenkin pituudeksi tuli 8km. Olivat tytöt kyllä kaikkensa antaneen näköisiä kun pääsimme vihdoista viimein kotiin :) Samalla tässä yritetään kasvattaa kuntoa ja laihtua Laran kanssa näyttely kuntoon.

Larasta ja sususta lähtee mielettömästi talvi karvaa ja pelkään, että lara pudottaa kaikki karvansa juuri ennen näyttelyjä. Nyt vaan öljyä ja turkin hyvää hoitoa jospa se sillä alkais pitämään karvojaan itsessään eikä pudottais niitä. Yks syy karvojen lähtemiseen voipi olla juoksut, joita tässä odotellaan alkavan.

Tämän kuun lopussa mennään Paimion Erkkariin ja huhtikuun alussa Vaaasan Kv:hen. Katsotaan miten pärjätään. :) No joo mä kirjoittelen taas kun ehdin ja lisäilen kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti