sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Taas on tapahtunut paljon ja ehdin nyt vasta päivittämään. Hippu lähti päälle viikko sitten meiltä kasvattajan luo synnyttämään. Viime viikonloppuna meillä oli Laran ja pöppiksen kanssa kisat nokialla sunnuntaina. Heidi vei Laran lauantaina. En muista miten Heidi pärjäsi Laran kanssa.

Sunnuntaina itse kisasin Oman koirani kanssa sekä Heidin koiran Pöppiksen kanssa. Pöppis on mineissä ja en ollut pöppiksen kanssa kun kerran reenannut. No kerran reenaamiseksi, meillä meni pöppiksen kanssa todella hyvin. Ensimmäinen rata oli hyppyrata. Pöppis teki nolla radan, mutta yliaikaa tuli :) Mut olin todella tyttyväinen. Lara myös teki nolla radan ja alitti ihanne ajan vielä, mutta tultiin neljänsiksi. No agirata meni sitten molemmilta penkin alle. Pöppis meni paremmin agiradan, Lara heitti ihan pelleilyksi ja lähdettiin kesken radan pois.

No Tänä viikonloppuna sitten sain teksti viestin, että Hippu oli alaknut synnyttämään. <3 Aivan ihanaa Saldonana oli kolme kaunista soopelipentua. Yksi narttu ja kaksi urosta. Odotan innolla, että pääsen katsomaan hippua sekä pentuja <3 Kuvassa tuore äiti ja penuut ikää 1vrk.


No lauantaina oli sitten Laralla agilitykisat ja ensimmäiseltä radalta myöhästyttiin. Olin ollut yön töissä ja väsymyksestä en ollut katsonut oikein aikataulua. No toiselta radalta meille tuli kymmenen virhepistettä ja yliaikaa. Oltiin 11. Tyytyväinen olin Laran suoritukseen.

Tänään meillä oli kaksi starttia taas. Otin Laran kanssa harjoitusesteet ja kepit, jotka meni paremmin kun eilen ja tiesen, että tänään on parempi kisapäivä. Lara on tunnetusti hidas hämäläinen ja syttyy hitaasti ;) No hyppyrata oli ensimmäisenä ja LAra teki nollaradan ja oltiin kolmansia. Olin niin tyytyväinen Laraan <3 Kyllä se hypäriluva tulee sieltä vielä ;) No agiradalta tuli sitten vitonen ja yliaikaa, mut oltiin kuudensiä. Tähän on hyvä pitää kisatauko ja reenata rauhassa nopeutta ja varmuutta Laran kanssa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti